AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Şehit Murat Saraç İlkokulu

Şbt

Şehit Murat Saraç İlkokulu müdürlüğünce tasarı ve başvurusu yapılan okul logomuz,Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylandı.Patentler,faydalı modeller,markalar,coğrafi işaretler,geleneksel ürün adları,tasarımlar ile entegre devre topografyalarının ilgili mevzuat hükümleri uyarınca tescilini ve bu hakların korunması ile ilgili işlemleri yapan  Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından yapılan onay sonrasinda okul logomuzun patenti alınmış oldu.Okul logomuzun hazirlanmasi ve patentinin alınması sürecinde öncülük eden okul müdürümüz İsa URHANOĞLU'na tesekkürederiz.

Şbt

Okulumuzda yapılan kermesler yeni eğitim öğretim yılında da devam ediyor.1-C ve 1-D sınıfı velilerimizin katkılarıyla gerçekleştirilen kermes büyük ilgi gördü. Emeği geçen velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 4-C sınıfı öğrencisi Nurefşan Gümüş, Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Etkinliklerinde Jimnastik alanında okulumuzu temsil etti. Öğrencimiz il genelinde düzenlenen etkinlikte 4. olarak okulumuzu gururlandırdı. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.